Halsedisser til din virksomhed

Halsedisser til din virksomhed, kan skabe god reklame og skille din virksomhed ud fra konkurrenterne. Så kunne din virksomhed eller sportsforening være interesseret i at skille jer ud, eller lave lidt reklame?

I så fald har du mulighed for at bestille en af de tre halsedisser, vi forhandler med et hvilket som helst logo eller budskab. Halsedisserne er oplagte til dem der ønsker, at promovere sig gennem en aktiv livsstil. Hvad enten det er løb, cykling, eller noget tredje. Samtidig kan det være oplagt, hvis man er en større gruppe afsted på en skiferie. Til sidst er det oplagt, hvis man gerne vil henvende sig til en aktiv gruppe af mennesker.

 

Perfekt fit til håndværkere

Mange håndværksmestre har typisk valgt at købe halsedisser med logo til deres medarbejdere. Det sikrer både medarbejderens trivsel med varmt tøj. Men ikke mindst sikrer det dig god reklame, hver gang en af dine medarbejdere er i kontakt med andre.

Alt i alt har man ved en større bestilling hos Halsedissen mulighed for både at opnå komfort og signalværdi, og dette er til en pris som er utrolig billig i forhold til lignende tiltag.

Skriv til kontakt@mezia.dk, og få et uforpligtende tilbud her og nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *