Halsedisser til kvinder

Halsedisser til kvinder

Vi tilbyder halsedisser til mænd og kvinder. En kæmpe fordel ved vores halsedisser er, at de både kan bruges om halsen og som hue.

Både vores sort, bordeaux og blå halsedisser har form som et halsrør med indsnøring i toppen. Halsedissen er udstyret med en elastisk indsnøring, hvilket gør halsedissen meget justérbar. Du har derfor, som forbruger, mulighed for at tilpasse den og lukke kulden ude.

Fleece halsedisse

Vi prioriterer kvaliteten på vores halsedisser højt. Materialet på halsedissen 100% fleece, og vores halsedisser er derfor meget behagelige at have på. Da det er 100% fleece, betyder det også, at det ikke kradser, og du kan med fordel anvende vores halsedisse til sport, da du kan ånde igennem.

Halsedisse til sport

Vores halsedisser er et godt alternativ til halstørklædet, når kulden indtræffer. Som skrevet er vores halsedisser meget praktiske til sport, da du kan ånde igennem.

Vores halsedisser egner sig specielt godt til eksempelvis ski, cykling, løb og fodbold, da de sidder tæt til halsen. Efter brug kan den uden problemer puttes i vaskemaskinen, så den er klar til brug igen kort efter.

Bestilling

Herunder kan du vælge, hvilken halsedisse, der passer dig og din stil. Klik blot på det billede af den halsedisse du foretrækker, så kan du læse meget mere om produktet og bestille det allerede i dag.

Vores priser er altid inkl. levering.

 

blå halsedisseRød halsedisseSort halsedisse

Kontakt

Har du spørgsmål til levering, produkter eller andet, så er vi klar på telefon 27 13 87 67 eller på mail: kontakt@mezia.dk

Vi bor på Stengade 52B i København, hvor vi dagligt sender vores halsedisser til alle i hele landet. Vi leverer til hele Danmark via PostDanmark, så her du kan trygt og sikkert lægge din bestilling.