Halsedisse voksen

Halsedisse til voksne

Vores halsedisse er velegnet til både kvinder og mænd. Alle vores halsedisser kan anvendes om halsen eller som hue – alt efter hvor man fryser.

Både vores sorte, bordeaux og blå halsedisse har form som et halsrør med indsnøring i toppen. Pga. den elastiske indsnøring, er den meget justérbar i toppen, hvor du som forbruger har mulighed for at lukke kulden ude, men samtidig ikke være i tvivl om du kan passe den.

Fleece halsedisse

Det er vigtigt for os at kvaliteten på de halsedisser vi leverer, er i orden. Derfor er materialet 100 % fleece og derfor meget behagelig at have på. De kradser ikke og bruger du dem til sport, så er materialet også lavet så du kan ånde igennem det.

Halsedisse til sport

Vores halsedisser er velegnet til mange udendørs sportsgrene, da den dels er et godt alternativ til halstørklædet, når kulden indtræffer men også er nem at ånde igennem.

Halsedissen sidder tæt til halsen og egner sig bla. rigtig godt til ski, cykling, løb og fodbold … og når du er færdig med at svede igennem, kan du sagtens putte den i vaskemaskinen, så den er klar til brug igen kort efter.

Bestilling

Herunder kan du vælge, hvilken halsedisse der passer dig og din stil. Klik blot på det billede af den halsedisse du foretrækker, så kan du læse meget mere om produktet og bestille det allerede i dag.

Vores priser er altid inkl. levering.

 

blå halsedisseRød halsedisseSort halsedisse

Kontakt

Har du spørgsmål til levering, produkter eller andet, så er vi klar på telefon 27 13 87 67 eller på mail: kontakt@mezia.dk

Vi bor på Københavnsvej 69 i Roskilde, hvor vi dagligt sender vores halsedisser til alle i hele landet. Vi leverer i til hele Danmark via PostDanmark, så her du kan trygt og sikkert lægge din bestilling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *