Halsedisse mænd

Halsedisser til mænd

Vi tilbyder halsedisser til mænd og kvinder. Alle vores halsedisser kan, alt efter hvor man fryser, bruges om halsen eller som hue.

Både vores sort, bordeaux og blå halsedisser har form som et halsrør med indsnøring i toppen. Halsedissen er meget justérbar i toppen pga. den elastiske indsnøring. Du har derfor, som forbruger, mulighed for at tilpasse den og lukke kulden ude.

Fleece halsedisse

Vi prioriterer kvaliteten på vores halsedisser højt. Derfor er materialet 100 % fleece og derfor meget behagelig at have på. En anden fordel ved materialet er, at det ikke kradser, og bruger du halsedisserne til sport, kan du ånde igennem.

Halsedisse til sport

Vores halsedisser er et godt alternativ til halstørklædet, når kulden indtræffer. I forbindelse med sport er en halsedisse også meget mere praktisk. Derudover kan man nemt ånde igennem vores halsedisser.

Vores halsedisser egner sig specielt godt til eksempelvis ski, cykling, løb og fodbold, da de sidder tæt til halsen. Efter brug kan den uden problemer puttes i vaskemaskinen, så den er klar til brug igen kort efter.

Bestilling

Herunder kan du vælge, hvilken halsedisse, der passer dig og din stil. Klik blot på det billede af den halsedisse du foretrækker, så kan du læse meget mere om produktet og bestille det allerede i dag.

Vores priser er altid inkl. levering.

blå halsedisseRød halsedisseSort halsedisse

Kontakt

Har du spørgsmål til levering, produkter eller andet, så er vi klar på telefon 27 13 87 67 eller på mail: Kontakt@mezia.dk

Vi bor på Stengade 52B i København, hvor vi dagligt sender vores halsedisser til alle i hele landet. Vi leverer til hele Danmark via PostDanmark, så her du kan trygt og sikkert lægge din bestilling.