Om

Om halsedissen.dk

Ideen til Halsedissen opstod på baggrund af utallige kolde vinterdage, enten på fodboldbanen, cykelstien, eller almindelige gåture. Både jeg og mine venner havde tydeligvis brug for en varm halsbeklædning, men langt de fleste produkter på markedet var det traditionelle halstørklæde.

Uden den fornødne beklædning til halsen til den aktive livsstil måtte der tænkes nyt, og Halsedissen.dk opstod. Nu er det slut med besværlige halstørklæder samt, dyre halsedisser fra de gængse forretninger.

I stedet kan man nu erhverve enkle funktionelle halsedisser til en billig pris, som sikrer løb, cykling, fodbold mv. med maksimal komfort. Derved undgår du kulde og ondt i halsen, og du sparer dig selv for sygedage. Samtidig sætter Halsedissen kulør på hverdagen, med flere farver og derved flere muligheder for at skille sig ud på lige netop din løbetur.

Alt dette er til en pris der ligger langt under markedsprisen, og med en service i absolut topklasse. Alt i alt har vejen til skabelsen af Halsedissen, været lang og besværlig, men slutproduktet mener vi i den grad er vellykket. I fremtiden vil vi bestræbe os på, at udvide sortimentet af halsedisser, således at de kan fås i en hvilken som helst farve til præcis dit løbesæt/sportstøj.

Har du nogle spørgsmål til produktet, eller lignende er du velkommen til at kontakte os.

Halsedissen

Stengade 52B, København 2200

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *